TORDAS-GYÚRÓI TÁRSULT EVANGÉLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG

2018. március 6.

"...hogy el ne vesszél..."


Egyházmegyei ifjúsági találkozó keretei között töltöttünk másfél napot a csodálatos Súron, február végén. Ifiseinken kívül konfirmandusok is érkeztek velünk a hétvégére.
Az első közös vacsorától az utolsó záró áhitatig áldott és nagyon különleges légköre volt a találkozónak.


A hétvége mottója a MEGTÉRÉS volt. Az örömhírről, Jézus váltsághaláláról hallhattunk. És azért imádkoztunk, hogy ezt ne csak hallomásból ismerjük, át is élhessük, át is adhassuk életünk irányítását a Kapitánynak, Krisztusnak. Hogy megtapasztalhassuk, a feltétel nélküli szeretet létezik.
 S mikor azt írom, hogy áldott volt a Súron töltött hétvége, arra gondolok, hálás vagyok, hogy erről az örömhírről hallhattunk mindannyian, hogy olyan közösségben lehettünk, ahol Krisztusnak is helye volt, hogy együtt túrázhattunk és csodálhattuk a teremtett világ szépségét. Ahol nem kellett némának maradni, mert ha kérdés támadt, volt kinek feltenni, volt ki meghallgatott. Ahol nem egymáson, hanem egymással nevettünk. Barátságokat kötöttünk. 

Nehéz megfogalmazni, mi is történt pontosan azon a hétvégén, hiszen annyi mindent kaptunk. A legfontosabb talán az, hogy ifjúsági hétvége mottója, üzenete mindenkinek szól.
Nyugodtan rábízhatjuk életünk Krisztusra, hiszen nála a legjobb helyen van.

Udvaros Dóra




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése